Apple, Uluslararası Kadınlar Günü'nü 'Yaratıyor' sloganıyla kutluyor
Apple, Mart ayı boyunca gerçekleşen yeni "Bugün Apple'da" oturumlarla kadın yaratıcılığını ve yaratılışını teşvik ediyor.

Dünya Kadınlar Günü, 8 Mart 2020'de gerçekleşecek ve Apple, kadınları ruh haline getirmek için bazı yeni uygulamalı "Bugün Apple'da" oturumlar düzenledi. Yeni oturumlar 1 Mart'tan itibaren Apple perakende mağazalarında gerçekleşecek ve 31 Mart'ta sona erecek.
Bazı oturumlar, acemi Mac kullanıcılarına Mac üzerinde çalışmanın temellerini öğretmeyi amaçlayan "Ürün Becerileri: Mac Bölüm 1" i içerir. Sistem tercihlerinizi nasıl ayarlayacağınızı ve Safari ve Mail'de nasıl gezineceğinizi öğrenin. Tüm "Bugün Apple'da" oturumlarda olduğu gibi, kullanıcıların kendi Mac'lerini getirmeleri önerilir, ancak bu mümkün değilse bir tane sağlanacaktır.
"Ürün Becerileri: Mac Bölüm 2" önceki oturumda genişleyerek kullanıcılara Mac'lerini düzenleme ve verimliliklerini artırma konusunda profesyonel ipuçları verir.
Bazı Apple Mağazaları, konumlarına özgü özel etkinlikler düzenleyecektir. Brooklyn'de Apple Williamsburg öz bakım girişimcileri ve app "Parlatıcı" Mariah Lidey ve Naomi Hirabayashi yaratıcıları ev sahipliği yapacak. "Bir Prototip Tasarla" adı verilen laboratuvar, bir uygulamanın prototipini oluşturarak katılımcılara yürüyecek ve teknolojide bir kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatacak.
Apple'ın Santa Monica'daki Üçüncü Sokak Gezinti Yeri, kostüm tasarımcısı olarak deneyimini paylaşacak olan Courtney Hoffman'a ev sahipliği yapacak. "Karakterler ve Kostümler" laboratuvarına katılanlar Hoffman ile birlikte bir iPad ve bir Apple Pencil ile çizim yapma şansı bulacaklar.
Bu oturumlardan birine katılmakla ilgileniyorsanız, belirli tarihleri ve saatleri öğrenmek için yerel Apple Store'unuzun Apple perakende sayfasına bakın.